следете ги нашите активности на mail

site map

Култура

Дипломатски тениски турнир 

Сабота 6 октомври 2018, 9 ч. | „Евро-сет“

 

Секоја година Министерството за надворешни работи на РМ и Дипломатскиот тениски клуб традиционално организираат дипломатски тениски турнир. 


Ова издание се одржа во знакот на 25-годишнината од воспоставувањето на дипломатски односи помеѓу Франција и Македонија.
 
Со поддршка на „Зегин“, Peugeot и Тиквеш.