следете ги нашите активности на mail

site map

Култура

Гастрономија 
« Goût de France » / „Вкусот на Франција“ 2018

Работилници со учениците од средното угостителско-туристичко училиште „Лазар Танев“ во Скопје

Петок 23 март 2018, 17 часот
СУГС „Лазар Танев“

Амбасадата на Франција и Францускиот институт во Скопје, во рамките на манифестацијата « Goût de France » / „Вкусот на Франција“ организираат работилници по француска кујна со учениците од СУГС „Лазар Танев“, коишто ќе бидат проследени со вкусна дегустација на подготвените рецепти.