следете ги нашите активности на mail

site map

Култура

ОСМО ИЗДАНИЕ НА
MY FRENCH FILM FESTIVAL.COM 2018

10 долгометражни и 10 краткометражни филмови во натрпеварувачки дел, 10 филмови вон конкуренција, 10 јазици, 2 жирија, 3 награди, 1 патување во Париз за двајца!

My French Film Festival.com е единствен онлајн фестивал којшто има за цел да стави акцент на филмското творештво на младата генерација на француски синеасти и да им овозможи на аубителите на филмот од целиот свет да ја споделат љубовта кон францускиот филм. 

Осмото издание на онлајн фестивалот MyFrenchFilmFestival.com ќе се одржи од 19 јануари до 19 февруари 2018.

Сите информации за фестивалот се достапни на веб страницата MyFrenchFilmFestival.com.