следете ги нашите активности на mail

site map

Култура

Минати активности

Погледнете ги активностите организирани од Францускиот институт во Скопје и дознајте повеќе за  тоа што ве интересира.

Во подменито на  “Минати активности” може да ги најдете последните случувања организирани од Францускиот институт.

Доколку сакате да ги прегледате сите настани од минатото, кликнете на линкот “Повеќе за минатото”во долниот десен агол на оваа страница.