следете ги нашите активности на mail

site map

Култура

Отворање на новата сезона на кино-клубот

„Љубовни песни“ 

на Кристоф Оноре (2007)
со Лидивин Сењие и Лиј Гарел

Петок, 24 февруари 2017, 20 часот
Кинотека на Македонија

 

Сите љубовни песни ја раскажуваат истата приказна: „Многумина те љубат“, „Никогаш не би можел/а да живеам без тебе“, „Извини ангелу“...

Резервирајте и подигнете билети во Кинотеката на Македонија, на следните телефонски броеви: (02) 30 71 814, 30 65 968.