следете ги нашите активности на mail

site map

За нас

Француски институт во Париз

http://www.institutfrancais.com/

Амбасада на Франција во Македонија

http://www.ambafrance-mk.org/

Министерство за надворешни и европски работи на Франција

http://www.diplomatie.gouv.fr/fr/

Министерство за култура и врски на Франција

http://www.culturecommunication.gouv.fr/

Канецеларија за децентрализирана соработка помеѓу Македонија и Нормандија

http://new.bn-mk.org/