следете ги нашите активности на mail

site map

За нас

ТУРИЗМОТ ВО ФРАНЦИЈА

Франција е прва светска туристичка дестинација од 1980 година наваму со 80 милиони туристи годишно. Париз е најпосетуваната метропола во светот.


Погледнете ги на ОВОЈ ЛИНК различните типови на туризам во Франција, други информации за туризмот во Франција и Македонија, како и за француско-македонската соработка во овој домен.

Откријте ги местата обележја на Франција преку ИНТЕРАКТИВНА КАРТА.

Информирајте се за убавините на Алзас.

Корзика, остров на убавината.

 

*   *   *

Информативни интернет страни за туризам и престој во Франција